Üdvözöljük a

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata

Üzletfejlesztés karnyújtásnyira

 

A világ legnagyobb és egyben az Európai Unió egyetlen vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó hálózata magas színvonalú és sokrétű szolgáltatásaival segíti a még nem, vagy csak alkalmilag exportáló cégeket, de segítséget nyújt a már exportáló kis- és középvállalkozásoknak is. Üzleti és innovációs partnerkereső szolgáltatásai révén hozzásegíti a vállalkozásokat, hogy még versenyképesebben tudjanak működni a külpiacokon, valamint gyakorlati támogatást nyújt a határokon átnyúló üzleti és innovációs tevékenységhez.

 

A Hálózat 67 országban, 600 intézményben van jelen. Ágazattól függetlenül bármely hazai vállalkozás igénybe veheti szolgáltatásait. A kutatóktól, a kezdő vállalkozásokon, illetve vállalkozni kívánó fiatalokon át egyetemek és klaszterek is ügyfélkörének szerves részei.

 

 
Nemzetközi szintre fejlesztené vállalkozását?
Versenyképes kíván lenni a külpiacokon?
Hatékonyabban kívánja hasznosítani innovatív termékeit és szolgáltatásait?
Partnereket keres kutatás-fejlesztési pályázathoz?
Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg cégre szabott szolgáltatásainkat!
 

 

Magyarországon a hálózatot működtető konzorcium koordinátora a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH), tagjai pedig kereskedelmi- és iparkamarák (Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged), valamint a Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat konzorcium  megyei szervezetei  (Zalaegerszeg, Nyíregyháza).  
A vállalkozások számára a legfontosabb előny az úgynevezett „no wrong door” koncepció érvényesítése a hálózat működésében: bárhol fordul a KKV a hálózat tanácsadóihoz, mindenütt egységesen magas színvonalú tanácsadásban részesül.

   
A magyar hálózat honlapja elérhető a http://www.enterpriseeurope.hu/ weboldalon.

 

A brüsszeli honlap elérhetősége: http://een.ec.europa.eu/