Üdvözöljük a

Beszállítói pozícióerősítés a MOTE Kft-nél | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Beszállítói pozícióerősítés a MOTE Kft-nél

Az Enterprise Europe Network iroda segítségével bővült a vállalkozás megrendelői köre, beszállítói pozíciója erősödött, új üzleti kapcsolatokat épített ki több iparágban is. A géppark bővítés mellett, innovációs tevékenysége is erősödött.

A MOTE Kft. alumínium profilok és alkatrészek megmunkálásával, alumínium bútortermékek és kiegészítők gyártásával, LED világítástechnikával foglalkozik. A cég 1992-ben alakult, jelenlegi foglalkoztatottak száma 12 fő. Folyamatos fejlesztéseik eredményeként 2012-2013-ban három automata géppel is bővül gépparkjuk (profil megmunkáló központ; robot cella – 2 robottal; automata daraboló/fűrészgép). 2013-ban újabb gépekkel fogják bővíteni a meglévő gépparkot, mellyel a cég szervezete fejlődik, létszámuk bővül. Termékeik szériagyártása mellett az egyedi igényeket is kielégítik. Gépparkjuk és új, modern gépeik legoptimálisabb kihasználása érdekében alumínium profilok és alkatrészek megmunkálását is vállalják.

Megrendelői körük bővítése miatt, üzleti kapcsolataik szélesítése érdekében többször fordultak irodánkhoz, valamint géppark bővítésükhöz pályázati és hiteltanácsadást is igénybe vettek.

 

Vállalkozói kontaktadatokat, vállalkozói listákat több alkalommal szolgáltattunk a cégnek. A cég üzletember találkozókon, autóipari szakmai kiállításon vett részt üzleti kapcsolatainak bővítése céljából. Üzleti adatbázisban szerepeltetjük a vállalkozást, üzleti ajánlatát gondozzuk. Beszállítói pozíciója erősítése érdekében Németországban is lehetőséget biztosítottunk számára egy beszállítói konferencián való részvételre.

 

Az Enterprise Europe Network iroda segítségével sikerült a vállalkozás megrendelői körét bővíteni, folyamatosan kapja az üzleti megkereséseket. Beszállítói pozíciója erősödött, új üzleti kapcsolatokat sikerült kiépítenie több iparágban is. Eredményesebben vesz részt pályázatokon, sikerült gépparkját is bővítenie. Az innovációs tevékenysége is erősödött. (alapító tagja az Innovációs Klubnak).