Üdvözöljük a

Autóipari, logisztikai és automatizálási üzletember-találkozó Lengyelországban | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Autóipari, logisztikai és automatizálási üzletember-találkozó Lengyelországban

2018. július 24.

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a TSLA EXPO a lengyelországi Rzeszowban. A tavaly nagysikerű rendezvényen közel 4500 résztvevő és több mint 100 kiállító volt jelen. Az EXPO-val egyidőben szeptember 28-29-én üzletember-találkozóra kerül sor.

A rendezvény remek lehetőséget biztosít az ipari szereplők számára az autóipar, logisztika és automatizálás terén, hogy új nemzetközi üzleti partnerekre tegyenek szert és megismerjék a szektor legújabb trendjeit. 

 

Az üzletember-találkozón a részvétel díjmentes, a regisztráció egyszerűen, önállóan is elvégezhető a https://b2bharmo.com/tsla2018/index.php/en/users/register oldalon keresztül. Kérjük, hogy regisztrációjuk során támogató irodaként jelöljék meg a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara EEN irodáját. Regisztrálni augusztus 7-ig lehet.

 

A 25 perces kétoldalú egyeztetésekre szeptember 28-án kerül sor a G2A ARENA kongresszusi központban (36-002 Jasionka 953; http://www.g2aarena.pl/eng/how-to-reach-us).

 

További részletes információk elérhetők a mellékelt tájékoztatóban és a http://tslaexpo.pl/ weboldalon.

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén az EEN iroda munkatársa áll rendelkezésükre:

 

Kész Ákos Tamás

innovációs tanácsadó

akos.tamas.kesz@fmkik.hu

 

Csatolt állományok: