Üdvözöljük a

Elindult Startup Campus Global Program | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elindult Startup Campus Global Program

Komplex programot indított az Enterprise Hungary Startup Campus Global néven. A 2018 júniusában indított program a startupok nemzetközi piacra lépést kívánja elősegíteni.

 

A program célja, hogy az egész világot átfogó szervezetként segítse az érettebb startupok nemzetközi piacra lepését. A globális programban Budapest mellett, olyan városok szerepelnek mint London, Berlin, Hong Kong, Szingapúr, Chengdu és Shenzhen, és további európai és tengerentúli állomások indulása várható.

A globális program minden városban helyi szakmai csapattal és partnerhálózattal az adott ökoszisztéma három meghatározó iparágára, technológiájára fókuszál és helyismereti előnyei mellett lokális jelenlétet biztosít a startupok számára. A bázisok legfőbb feladata, hogy a programban résztvevő cégeknek személyre szabottan segítsék a külföldi piacra lepést, különös hangsúlyt fektetve az adott ökoszisztémába való bekapcsolásukra, a növekedéshez elengedhetetlen helyi befektetési és értékesítési, valamint releváns partner hálózat bevonása által.

 

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését az alábbi linken tud jelentkezni:

https://www.f6s.com/startupcampusglobalincubationprogram

 

Beharangozó videó:

https://www.youtube.com/watch?v=EC7iX8DcMhg

 

Weboldal:http://scglobal.co.uk/  

Csatolt állományok: