Üdvözöljük a

Okos vállalkozások nevezését várja a 4. BE SMART Startup Verseny | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Okos vállalkozások nevezését várja a 4. BE SMART Startup Verseny

Szerző: Kész Ákos

Hazai innovatív vállalkozások jelentkezését várja a 4. BE SMART Startup versenyre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, Magyarország Tel-Aviv-i Nagykövetsége és a Magyar Nemzeti Kereskedőház. A kétfordulós verseny győztesei két nagyszabású innovációs eseményen is bemutatkozhatnak: a Digital Life Design (DLD) Tel Aviv Fesztiválon és a V4 Innovációs Konferencián.

A V4 Innovációs Konferencián izraeli és nemzetközi befektetőkkel, üzleti partnerekkel építhetnek kapcsolatot a startupok képviselői, a Tel-Aviv DLD fesztivál magyar standján három napon át kiállítóként jelenhetnek meg. Emellett előzetesen megszervezett B2B találkozókon vehetnek részt befektetőkkel, üzletfejlesztőkkel, és potenciális partnerekkel.

A szervező partnerek olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A kiválasztás két fordulóban zajlik. Az első fordulóban a jelentkezők pályázatukat elektronikus úton elküldik a bpsmartpont@bvk.hu email címre. A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startup-ok képviselői angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat. A legígéretesebb 3 startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a DLD Fesztiválon és a V4 Innovációs Konferencián.

Pályázatok benyújtásának határideje (1. forduló): 2016. augusztus 22-e, hétfő éjfél.

 

Bővebb információ és jelentkezési lehetőség ide kattintva.

 

Forrás: www.bvk.hu