Üdvözöljük a

Innovációs tanácsadás | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innovációs tanácsadás

 

Az innovációs tanácsadást az Enterprise Europe Network szolgáltatásai között térítésmentesen nyújtjuk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, illetve nagyvállalatoknak, akik fejleszteni kívánják innovációs képességüket és ezáltal növelni szeretnék versenyképességüket. A tanácsadás segítséget nyújt abban, hogy a cégen belül születő ötletek megvalósítása sikeres legyen. 

 

Mindehhez fejlett Innováció Menedzsment módszereket és azokat elemző szoftvert veszünk igénybe, melyeket nemzetközi szinten elismert szakértők fejlesztettek ki. Ezek olyan tanácsadói eszközök, amelyek kérdőív alapján képesek objektív elemzést készíteni a résztvevő vállalkozásról megmutatva annak erősségeit és gyengeségeit az innováció menedzsmenttel összefüggő területeken. Így fény derül arra, hogy a cég innovációs stratégiája, szervezeti felépítése és belső kultúrája és egyéb anyagi feltételek hogyan segítik, vagy éppen hátráltatják az ötletek megvalósulását. A szoftver által generált riport megmutatja, hogy a cég milyen innovációs eredményeket tud felmutatni és azt, hogy hogyan épül fel egy új termék vagy szolgáltatás életciklusa. Mindezeket az adatokat a résztvevő által kiválasztott hazai vagy külföldi vállalkozásokhoz képest mutatja be.

 

A szolgáltatás, amely az Európai Bizottság finanszírozása révén jelenleg térítésmentesen vehető igénybe segít a vállalkozásoknak abban, hogy ötleteiket életre tudják kelteni és piaci értéket kovácsolhassanak az újító gondolatokból. Ezen kívül a tanácsadás segít felkészíteni a vállalkozásokat pályázatokon való részvételre.

 

A tanácsadáson való részvételről érdeklődni az Enterprise Europe Network regionális irodájának innovációs tanácsadó munkatársánál, Kész Ákos Tamásnál lehet.

 

Kész Ákos Tamás

innovációs tanácsadó és programkoordinátor

Tel: +36 22 510 318

E-mail: akos.kesz@fmkik.hu