Üdvözöljük a

Mondafa Kft. - ajtó-ablak falbontás nélkül | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mondafa Kft. - ajtó-ablak falbontás nélkül

A MONDAFA Kft pályázatot nyert műhely építésre, új gép beruházásra, ezáltal több megrendelést tudnak felvenni, teljesíteni a falbontás nélkül beépíthető, általuk gyárott, egyedi kivitelű nyílászárókra. 

Az FMKIK és a székesfehérvári RVA közötti együttműködési megállapodás alapján mikrohitel tanácsadást végzünk, szakmai támogatást adunk a pályázat összeállításához, elektronikusan elkészítettük a mikrohitelt. Hiteltanácsadásunkat követően mikrohitel pályázaton (2013.03.21.) nyert, a beruházást a Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 9.825.000 Ft kedvezményes kamatozású mikrohitel nyújtásával támogatta.

 

A cégnek asztalos műhelyre volt szüksége tevékenyéségének végzéséhez, melyet egy hosszabb, pályázati és elbírálási időszakot követően .elfogadtak. A műhely építésére 2012-ben kapott engedélyt a hatóságtól. A vállalkozás egyedi típusú ajtókat, ablakokat gyárt és FALBONTÁS NÉLKÜL szereli be. A legmodernebb vasalatokkal, kiváló hőszigetelt üvegekkel látva el termékeit. Ez a módszer nagyon megkönnyíti a régebbi épületek nyílászáróinak cseréjét. Kedvező azok számára is, akik már korábban szigetelték házukat, de a nyílászárók cseréje utólag történik.

 

A műhely megépítésével lehetővé vált nagyobb volumenű munkák elvállalása is. Daruszentmiklós halmozottan hátrányos település, ahol nagyon kevés a munkalehetőség, de bőven van szabad munkaerő. Az M6-os autópálya megépülésével az elérhetősége gyors és kényelmes. Legjobb reklám számukra a szép és jó minőségben elvégzett munka, mely a megrendelők ajánlása révén mindig újabb vevőt hoz.

Az Enterprise Europe Network számára megtisztelő az elégedett ügyfél. A szakmai támogatás, a megépített új műhely hatékonyan támogatja a külpiaci kapcsolatok felé való nyitást, illetve azok fejlesztését. Célterület: Ausztria.