Üdvözöljük a

Unicomp Kft.- üzleti siker Csehországban | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Unicomp Kft.- üzleti siker Csehországban

K+F munkájuk eredményeként létrejött fejlesztéseik terjesztéséhez, értékesítéséhez ét új cseh üzleti partnert talált az Unicomp Kft., az Enterprise Europe Network Közép-dunántúli regionális Iroda támogatásával.

Az Unicomp Kft. K+F munkájánakk eredményeként létrejött fejlesztéseik terjesztéséhez, értékesítéséhez külföldi partnerekre volt szükségük.

 

Irodánk, a vezeték nélküli érzékelő hálózatok (Wireless Sensor Networks – WSN) kutatásával és fejlesztésével foglalkozó vállalkozás rendelkezésére bocsátotta a nemzetközi kiállítások és vásárok, üzletember-találkozók listáját, illetve konkrét szervezőmunkával is segítette az eseményeken való részvételüket. Így vált lehetővé a nyílt telefonos és elektronikus levelezés útján történő külhoni rendezvényekre való eljutásuk, mely megalapozta sikerüket.

 

Az elmúlt hónapokban, az Enterprise Europe Network Közép-dunántúli regionális Iroda támogatásával, több nemzetközi kiállításra és vásárra jutottak el, vettek részt bel- és külföldön nemzetközi üzletember-találkozókon. Ezeken a rendezvényeken több, jelentős értékesítést megalapozó tárgyalást folytattak, illetve kötöttek üzletet. Ennek a folyamatnak köszönhető, hogy az innováció-orientált gazdasági társaság nemzetközi piaci jelenléte és ismertsége tovább növekedett.

  

Dóra Levente ügyvezető beszámolt arról is, hogy részt vettek a csehországi AMPER 2014 nemzetközi kiállításon, melynek keretében nemzetközi üzletember-találkozóra is sor került. Számos tárgyaló partnerükkel folytattak az üzletkötés reményében megbeszéléseket, melyek közül két csehországi partner esetében konkrét üzletkötésre is sor került. A University of Pardubice és az INOEA-TECH a.s. ez a két üzleti partner.