Üdvözöljük a

Információs nap a Gazdaság Házában | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Információs nap a Gazdaság Házában

2018. augusztus 28.
Vállalati képzőközpontok rendszerének kialakítása és működtetése témában került sor információs napra a Gazdaság Házában. Többek között Pölöskei Gáborné, a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár, (Innovációs és Technológiai Minisztérium) is tartott előadást, a munkahelyi képzésben elengedhetetlen innovítív szemlélet fontosságáról.

 

 
Vállalati képzőközpontok rendszerének kialakítása és működtetése témában került sor információs napra a Gazdaság Házában. Többek között Pölöskei Gáborné, a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár, (Innovációs és Technológiai Minisztérium) tartott előadást, a munkahelyi képzésben elengedhetetlen innovítív szemlélet fontosságáról.
 
A résztvevők a vállalati képző központok rendszerének kialakításáról és működtetéséről tudhatnak meg hasznos információkat. 
 

 

A GINOP-6.1.7-17-2018-00001 azonosító számú „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok és nagyvállalatok munkavállalói számára indított képzések szakmai támogató programjacímű projekt célja a gazdaság versenyképességének megőrzése, a vállalkozások versenyképességének támogatása, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosítása.

 

 

A pályázat könnyített benyújtási feltételekkel biztosít forrást a nagyvállalatok számára olyan Vállalati Képző Központok kialakításához, amelyek versenyképes tudást, képzést nyújtanak saját munkavállalóik számára, valamint lehetőséget adnak a munkaerő-tartalék mobilizálására.  

 

A program a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében valósult meg.