Üdvözöljük a

Negyven év munka után kezdődik az élet | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Negyven év munka után kezdődik az élet

Szerző: Vathy Szonja | 2018. június 27.

Kamaránk személyügyi és pénzügyi koordinátora, Emmerné Bencze Gizella negyven év munkaviszony után nyugdíjba vonult. Az FMKIK-nál húsz esztendőt dolgozott.

Manapság – amikor felemészti a gazdaságot a munkaerőhiány – nehéz a szakmájához értő és munkahelyéhez lojális munkavállalót találni. Még ritkább az olyan munkaerő, aki több éven, évtizeden át megbízható tagja egy munkahelyi közösségnek.

Emmerné Bencze Gizella negyven évvel ezelőtt lett aktív tagja a munkaerőpiacnak, ebből a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál húsz évet dolgozott, személyügyi és pénzügyi koordinátorként.

A megbízható, szakmailag és emberileg is kiváló kolléga nyugdíjba vonul, a szorgos mindennapok központjába – a számok, bérszámfejtések és humán feladatok helyett – a család és unoka kerül.

„Húsz évet töltöttem a kamarában, az eddigi életem harmadát. Mindannyiótokkal más és más köt össze, szép emlékekkel búcsúzom. Az elmúlt két évtizedben több lettem a kollégák, a feladatok által, és bízom benne, hogy én is értékes tapasztalatokkal gazdagítottam másokat.

A megszerzett tudás mellett élményeket, feledhetetlen impulzusokat kaptam: részese lehettem a kamarai közösségnek. Kerek évforduló: itt az ideje továbblépni.” – emlékezett vissza Emmerné Bencze Gizella.