Üdvözöljük a

Üzem-tanműhely látogatás a kamarával 12. héten | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzem-tanműhely látogatás a kamarával 12. héten

2019. április 5.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara folytatva az előző évek pályaorientációs tevékenységét, a 2018/2019-es tanévben újra megszervezi üzem-, és tanműhely látogatásait a különböző szakmákban érdekelt gazdálkodóknál és iskolák tanműhelyében, amelyre ezúton tisztelettel szeretnénk meghívni iskolája 6-7-8. osztályos tanulóit, tanárait és szüleit.

 

Március 20- án a Székesfehérvári István Király Általános Iskola diákjai a Harman Becker Kft-nél jártak üzemlátogatáson. A tartalmas programért köszönjük Németh Tibor gyakorlati oktatásvezető közreműködő segítségét, aki beszélt az ösztöndíj programokról, a felsőfokú továbbtanulási lehetőségekről és a szakmai gyakorlatokról.A Vörösmarty Mihály Általános Iskola két osztálya március 21-én ellátogatott a Beat Étterem, majd a Spar Magyarország Kft. Budai úti Interspar üzletébe. Köszönjük Kellerné Szabó Georgina és Szabó Barnáné gyakorlati oktatásvezető segítő közreműködését.A Denso Magyarország Kft. március 22-én fogadta az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjait. Szabó Zoltán gyakorlati képzési vezető vezetésével a diákok betekintést nyerhettek a gyártási munkafolyamatokba, továbbá a foglalkoztatás lehetőségeiről is tájékoztatást kaptak.

Várjuk további iskolák jelentkezését a következő elérhetőségeken.Elérhetőség: Torzsa Erika Pályaorientációs tanácsadó 22/510-320 e-mail: palyaorientacio@fmkik.hu

A program az NFA-KA-ITM-4/2018/TK/07 támogatási szerződés alapján került megvalósításra.